Tchaikovsky

Erinevatel põhjustel ei saanud me sel aastal pulma aastapäeva muul moel tähistada kui õhtusöögiga.  Kohavalik pidi saama selle võrra väärikam. Lisaks tuli välja, et tegemist on ka  omamoodi juubeliga, sest oleme juba 5 aastat 1 kord kuus üksteist restorani viinud. Võtsime ette 2014 aasta parimate restoranide nimekirja ja alustasime tipust. Esimene koht Antonius kukkus keerulise asukoha tõttu ära. Teine, restoran Tchaikovsky, on Tallinnas ja sobis hästi.

Miljöö

Kui oled väsinud Kalamaja super koduse miljööga kohtadest

Tchaikovsky miljöö on kindlasti üle keskmise peen, aga õiget koha taset saime tunda siis, kui teenindaja meie juurde tuli. Arusaam heast teenindusest võib olla erinev. Kui paljud  klienditeenindajad suudavad oma klienti vaimustada? Vahel peitub hea teenindus just detailides ja tähelepanu saanud klient tunneb end erilisena. Meie selle õhtu teenindaja oli Andres Kalme, kellele on küll see osa hästi selgeks tehtud. Tähelepanu saime sellest hetkest, kui sisenesime ja seda hetkeni, mil enda järel ukse sulgemise.

Tchaikovsky (4)

Tervitus

 

Reserveeringut tehes mainisime ka oma külastuse eesmärki ja oli super meeldiv, kui esimese asjana kostitati meid pokaali kvaliteetvahuveiniga.  Järgnes tervitusamps maja poolt.

Tchaikovsky (3)

Siia ja Kamtšatka krabi salat avokaado ja granadilli Hollandi kastmeg
Lavaret

Eelroad, siia salat ja tartar, olid mõlemad suht otse kümpi 😛

Tchaikovsky (2)

Hirveliha tartar sinepi ja marineeritud peterselligaR

Hirvest tartari proovida oli esimene kord. Ei tea, kas mujal seda pakutaksegi. Ei saa väita, et see variant nüüd veisega võrreldes parem oli või oluliselt huvitavam, aga maitses igal juhul väga hästi ja lisandid olid omal kohal.

Tchaikovsky (5)

Röstitud pardirind kreemja safrani – polenta, fenkoli ja punasesõstra kastmega

Kes armastab pardiliha, ei pea selles restoranis pettuma. Vähemalt mina pean seda elu parimaks suutäieks. Liha oleks kui sulanud suus.

Tchaikovsky (6)

Röstitud tursafilee kõrvitsa, langusti ja beurre blanc kastmega

Tuleb tunnistada, et sellises kohas on kriitiline olla raskem, kui tavaliselt. Kui miski ei tundu päris õige, tahaks selle pigem enda kogenematuse kraesse ajada. Tursk eelroa latti tõsta ei suutnud, kuid kehv ei saa ka selle kohta öelda. No ei ole me kuigi suured kalasõbrad..

Tchaikovsky (9)

Dessert “Küpsetatud Alaska”

Õhtu nõrgimaks lüliks loeks dessert Alaska. Maitse oli kuidagi tavaline ja elamust ei pakkunud. Šokolaaditort seevastu tavaline olla ei suutnud.

Tchaikovsky (8)

Šokolaaditort kirsijäätisega

Kindlasti oli see õhtu kogemus omaette. Tuleb arvestada, et arve läheb uljalt üle 100 euri, aga kui sellest pole kahju, siis tasub Tchaikovskyt külastada väga hea teeninduse, õhkkonna, meeleolu ja toitude pärast.

Punkte koguni 9/10, mis tähendab meie 60 kohaga tabelis 1-3 koha jagamist.

Advertisements
Rubriigid: Restoranid, sildid: , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s