Mehhiko restoran Carramba

Kuue kuu pärast tõuseb lennuk õhku ja viib meid Mehhiko ilu ja kultuuri nautima. Augusti restorani valik tuligi mõttest ennast nende toiduga kurssi viia. Ega siin pikka juttu polegi. Koht on iseenesest väike ja õdus. Saali kõik lauad olid inimesi täis ja hetkeks tundus, et äkki polegi vaba lauda, vaatamata tehtud reserveeringule. Eelroad olid paljutõotavad. Raidu avokaadosupp oli mõnus ja maitsekas. Kergelt hapukas  püreesupp. Marini täidetud jalopenod olid vürtsikad, kuid mitte väärt kolme piprakauna, nagu menüü lubas. Piprakaunad tähistasid vürtsikuse taset ühest kolmeni. Häirivaks faktoriks oli ka õlist nõretav frititud tainas ümber jalopenokaunade.

CREMA DE AGUACATES 65.- 4.15€
Avokaadokreem kanalihaga
JALAPEÑO CHILES HOT 80.- 5.11€
Jalapeño-piprad singi- ja juustutäidisega, juustu-koorekaste

 Tortilla-roogadega saabus aga pettumus. Hinda osatakse kirjutada, aga elamus jääb nii keelele kui ka meelele poolikuks. Marini kogemus Mehhikotoidust USAs ei ole mälusopis sellisena küll meelde jäänud. Lootus sai pandud guacamolele ja värskele salsakastmele, kuid lauda jõudes oli üks neist maitsetu ja teine meenutas kaubamaja purgisalatit. BURRITO- kuhjatud väikesele taldrikule tihkelt kokku nii, et kui seal natuke kahvli ja noaga tööd teha, siis lõpuks on taldrikul nagu koogel-moogel. Maitse muidu oli OK (kerge miinusega).

Raidu teine käik, TACOS AL CARBON, jääb põhiroa kohta natuke väikseks, aga see polnudki suurim mure. Nimelt on liha segatud BBQkastmega, mis oli aga nii magus nagu ploomimoos. Selliste asjadega peab veel harjuma..

 BURRITOS HOT 135.- 8.63€
Ubade ja mehhiko riisiga täidetud spinatitortilla Cheddar-juustu kastmega
Vali lisand: sealiha / kanaliha / krevetid
 TACOS AL CARBON 145.- 9.27€
Sealiha, kanaliha, juustu ja kikerhernestega täidetud nisutortillad

Joogikaart oli ka suhteliselt kõrges hinnaklassis. Näiteks margariita 70.- ja veinid 12cl alates 45.- jne.

Teenindus iseenesest oli täitsa kiire ja korralik. Teenindajad olid natuke vanemas eas noored , kes tundsid elementaarseid toitlustuse nippe (kuidas tuua toit lauda, kuidas pakkuda jooke, milline on oskuslik soovitus ja kuidas olla tähelepanelik, kuid samas mitte pealetükkiv). Ilus kohe vaadata.

Samas, mis elamusi oodata söögikohast ja rahvusroogadest, mis on tuntud oma rammususe poolest. Kui midagi eriti hõrku tahta, siis peaks ikka minema valge linaga restorani. Siiski on tore käia väljas söömas ja olla kursis meie toidumaailmas toimuvaga. Olgu see siis vähem tasemel või rohkem.

PUNKTID 5/5

Advertisements
Rubriigid: Restoranid, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s